The Day Before je novi Division, sa zombijima

 The Day Before je novi Division, sa zombijima

Ako ste se ikada pitali kako bi izgledao svijet poslije opasne pandemije u Americi – odgovor ste vjerojatno pronašli u serijalu The Division. No, ako ste se ikad zapitali kako bi izgledala Amerika poslije opasne zombi pandemije – odgovor ste dobili u igri Days Gone… Ok, možemo ovako do sutra, poanta je da će vam odgovor ponuditi i igra The Day Before. Istu je upravo najavio nezavisni studio Fntastic, koji se nalazi u najhladnijem gradu u svijetu – Yakutsku.

Kako navode tvorci igre, The Day Before bit će MMO preživljavanje s temom post-apokalipse u otvorenom svijetu. Oko nas će biti zaraženih koji nas pokušavaju ubiti zbog bolesti, drugih preživjelih koji ubijaju zbog hrane, oružja ili auta, a ruku na srce, ni mi nećemo biti milosrdniji prema njima. Cilj će nam biti istraživati svijet, skupljati resurse, i pokušati pridonijeti formiranju zajednice, kakva je nekada postojala na zemlji.

Developeri obećavaju vožnju zapanjujuće detaljnim vozilima, borbu protiv zaraženih i drugih preživjelih s realističnim oružjima, napet gameplay i mogućnost prodavanja i kupovine resursa od drugih igrača u zajednici. Iako se još ne zna datum izlaska, znamo da dolazi za PC preko Steama, a sudeći po tematici i gameplayu, ako zapadne za oko nekim streamerima, možda postane i novi RUST.

Povezane vesti