Ovo je najglamurozniji grad u Americi: U četiri kategorije našao se na prvom mestu

 Ovo je najglamurozniji grad u Americi: U četiri kategorije našao se na prvom mestu

Poznati internet portal Lawnstarter.com proglasio je Majami za najglamurozniji grad Amerike.

Ko bi tačnije dodirnuo puls glamura od internet stranice koja vam pomaže da odredite cene usluga održavanja travnjaka?

Lawnstarter je ispitao 50 najvećih američkih gradova kroz 20 ključnih “glamuroznih” faktora, uključujući luksuzne prodavnice nakita i kozmetike, restorane sa Mišelin zvezdicama, hotele sa 5 zvezdica, događaje “Nedelje mode” i bogatstvo svakog domaćinstva, prenosi Miami Herald.

Evo šta je studija pokazala: “Sunčani Majami dominira na listi najglamuroznijih gradova sa više koktel barova, salona i noćnih klubova na 100.000 stanovnika nego bilo gde drugo u SAD-u, ali ono gde Majami zaista blista jesu kategorije lepote, mode i kupovine”.

Majami je zauzeo prvo mesto u neverovatne četiri kategorije povezane sa kupovinom: luksuzne prodavnice, prodavnice nakita, satova i parfema. U Americi nema boljeg mesta za dobru zabave i trošenje od Majamija.

Ostalih pet glamuroznih gradova u SAD, prema ovoj studiji, su Njujork, San Francisko, Las Vegas i Atlanta. Tampa je zauzela mesto broj 8 i Jacksonville na mestu br.43 što je čudno jer, priznajmo, niko iz Majamija ne može uopšte ni da ih razlikuje.

Najmanje glamurozan grad je bio Corpus Christi, Teksas sa El Pas-om u Teksasu, Bakersfield, California, Wichita, Kansas i Fresno, California, popunjavaju zadnjih pet mesta na listi.

Povezane vesti

Leave a Reply