Najbolji support šampion u League of Legends: Wild Rift-u

 Najbolji support šampion u League of Legends: Wild Rift-u

Pozabavili smo se sa svim bitnim mehanikama koje bi trebali da znate da bi ste napredovali u Wild Rift-u, a na red su došli šampioni koje preporučujemo da igrate na određenim pozicijama, i počinjemo sa suportom.

Support uloga je jedna od onih koja vam može olakšati ili otežati partiju. Primarni cilj Support šampiona je da zaštiti svog marksmena (kerija) u Dragon lejnu i timskim borbama. Ovi igrači uglavnom kontrolišu kada bi tim trebao da se tuče, kada da odustane od borbe i kada da se bore za ciljeve na mapi kao što su zmajevi, kule ili Beron.

Ako želite da igrate ovu ulogu bitno je da se krećete na mapi, vordujete kako bi svom timu pružili što bolji pregled mape a to znači i da nećete mnogo para zaraditi što je jedna od loših strana ove pozicije. Međutim osećaj kada u bitnoj borbi vratite vašeg kerija sa ivice smrti je mnogo bitniji od novca. U nastavku pisaćemo o najboljem heroju koji su neki od najkorisnijih na ovoj poziciji.

Alistar je jedan od svestranijih šampiona u igri. On može da primi veliku količinu demidža na sebe u tučama, a i da kontroliše protivnike i stavlja ih u loše pozicije. Treća magija Tremple je idealna da onesposobite protivnika, a ako je protivnički šampion okrenut ka vašim saigračima, možete ga drugom magijom odbaciti u naručje vašeg kerija. Alistar je jedan od najboljih support heroja na Dragon Lejnu pogotovo ako vam je saigrač šampion koji udara iz daljine.

Samoner magije: Flash/Exhaust ili Flash/Heal

Rune: Aftershock – Weakness – Spirit Walker – Pack Hunter

Warphate

Povezane vesti

Leave a Reply