Deki: Milan je ranjiv!

 Deki: Milan je ranjiv!

Pred revanš meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana, trener Crvene zvezde Dejan Sanković kaže da treba biti realan, ali da njegov tim neće jeftino prodati svoju kožu.

Crveno-beli su u prvoj utakmici u Beogradu odigrali nerešeno sa slavnim protivnikom (2:2), a u četvrtak od 21 sat čeka ih novi veliki okršaj.

Kako kažu u Srbiji ‘Kada te neko napadne, moraš da se odbraniš’. Nećemo lako prodati kožu. Sigurno se nećemo predati unapred. Neće biti lako, nismo kalkulisali ni pred prvu utakmicu. Znam kako smo izgledali na terenu, ne smemo da idemo ispod tog nivoa. Ako smo dali dva gola, potreban ti je jedan da bi prošao, ali opet svi znamo jačinu Milana. Moramo da budemo realni, ali niko ne može da nam oduzme nadu„, rekao je Stanković.

Nerealno je prepisivati, Inter i Zvezda su različite ekipe. Neka ideja može da se uzme, poznajem moju ekipu. Ne mogu da prepisujem od Intera i Specije. Svi kažu pobedili su 2:0 Milan, ali nemamo dodirnih tačaka sa Specijom. Nešto da kopiram nije realno. Ipak, možemo da vidimo gde su ranjivi„.

Stanković se vratio na stadion gde je dugi niz godina igrao za Inter.

Jako se lepo osećam što sam na stadionu gde sam proveo deceniju. Pre 10 godina nikada nisam mislio da bih mogao da se vratim na klupi Zvezde u ovakvom meču. Emocije su velike„, istakao je strateg Zvezde i dodao:

Stanujem 300 metara odavde, dosta emotivnih momenata imao sam sa Interom. Čudan je život kako se zatvaraju krugovi. Ovo je nagrada za moje momke za svo poštenje i trud. Milan je dobra nagrada da se dokažeš protiv jakog tima, ovo je premija. Nemamo dobar rezultat, Milan je favorit i sa nulom može dalje„.

Leave a Reply